Beste Vrienden,

Over slechts een paar weken zal de baanbrekende studie van Dr. Leroy Hulsey over Gebouw 7 gepubliceerd worden, een studie die definitief bewijst dat niet vuur de vernietiging van het WTC 7 op 11 september veroorzaakte.

Ik heb dringend uw hulp nodig om nog voor 31 augustus $50,000 bijeen te brengen om de bekendheid van deze studie wijd en zijd te verspreiden. Gelukkig heeft zich een voortvarende donor gemeld met een genereuze uitdagende gift van $5,000. Dat betekent dat deze donor de gemeenschap uitdaagt - inclusief u - om zijn donatie te evenaren voor 31 augustus zodat dit rapport zo breed mogelijk kan worden gedeeld.

Wilt u nu doneren om zeker te stellen dat dit rapport wijd en zijd verspreid wordt?

Als u vandaag geeft zal uw gift onmiddellijk gebruikt worden om een veelzijdige publieke bewustwordingscampagne over deze verpletterende studie te lanceren. U kunt bijvoorbeeld voor slechts $25 verzekeren dat tien ingenieurs onze groot formaat prentkaart ontvangen over het rapport (plus dat u zelf ook een ontvangt!), waarmee u ons helpt 20.000 ingenieurs in het land te bereiken.

Dat niet alleen, maar onze gift zal worden gebruikt om presentaties in Fairbanks, Berkeley, en New York te organiseren, een grote nieuwsconferentie in Washington D.C. te geven met de Franklin Square fire commissioners, een kort maar krachtige video te produceren voor sociale media, een nieuwe YouGov survey te bestellen en meer.

Wilt u vandaag royaal geven om zeker te stellen, dat we deze ongelooflijke kans niet missen om deze cruciale studie van de vernietiging van Gebouw 7 onder de aandacht van het publiek te brengen?

donate button

Bij voorbaat dankend,

Richard Gage, AIA
Stichter en CEO
Architects & Engineers for 9/11 Truth

UAF Mailer float 768 RGB message