Gisteren publiceerde AE911Truth een uitgebreid verslag van grote hoogbouwbranden die in de wereld plaats vonden in de afgelopen 50 jaar. Wij zijn van plan het te updaten als er in de toekomst grote hoogbouwbranden voorkomen. (Lees het artikel.)

De noodzaak voor dit verslag werd duidelijk toen de laatste jaren een reeks spraakmakende branden uitbrak, inclusief die in de Grenfell Tower (G.B.) en de brand plus explosie in het Plascogebouw in Iran.

Met het samenstellen van dit verslag was een van onze zorgen, dat er geen verkeerde vergelijkingen zouden worden gemaakt tussen verschillende gebouwtypen. Een andere zorg was duidelijk te maken, dat World Trade Center, gebouw 1, 2 en 7, de enige wolkenkrabber is, met een tegen vuur beschermd stalen geraamte, dat schijnbaar ten gevolge van brand een totale instorting onderging.

In aanvulling op het verslag van grote hoogbouwbranden hebben we een nieuwe FAQ gepubliceerd rondom de vraag: Is er ooit een volledige instorting geweest van een wolkenkrabber met een tegen vuur beschermd stalen geraamte, behalve World Trade Center, gebouw 1, 2 en 7?